Wie/wat ben ik:

Paulien Haasjes, moeder van drie geweldige volwassen kinderen waarvan de oudste gehandicapt is. Daarnaast ben ik partner, bonusmoeder, schoonmoeder, oma van een prachtige kleinzoon, zus, schoonzus, tante, nicht, vriendin, buurvrouw, collega, enz… en niet te vergeten, gek op kippen.

Mijn werk en levens ervaring:

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij de Sociaal Raadslieden, daarvoor heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt.

Mijn levenservaring is groot.

- Afgebroken en opgebouwd
- Verloren en ontvangen
- Het leven heeft me zoveel gegeven waar ik “uiteindelijk” dankbaar voor ben.
- Wat zijn de belangrijkste dingen wat het leven mij heeft geleerd.
- Empathie, openheid, kwetsbaarheid, stralende energie, echtheid, betrouwbaarheid en ik heb geleerd rake vragen te stellen.

Hiermee kunnen we starten.

Alles Is Bespreekbaar

Ik geloof dat niets te gek is om te bespreken. Of het nu gaat om stress, angsten, relaties, rouwverwerking, werkgerelateerde zorgen of andere mentale uitdagingen, Ik sta voor je klaar om te luisteren en begeleiding te bieden. Wat humor en/of een luchtige aanpak kan ervoor zorgen dat je je problemen zonder terughoudendheid kunt bespreken.

Mijn lievelingsplant is de Hortensia’s

Wist je dat de hortensia bloem symbool staat voor dankbaarheid en vrede? Maar ook staan haar vele kleine bloemetjes voor liefde en harmonie.

Daarnaast is het een verrassende bloem omdat zij tijdens het seizoen van kleur kan veranderen. (Ook een mens leeft en verandert)

Over het algemeen kunnen witte bloemen een symbool zijn van zuiverheid en gratie. Maar de witte hortensiabloem wordt ook geassocieerd met trots, ijdelheid.
(Mag dat??? Trots of ijdel zijn??)

Kom we gaan er gewoon over praten!

Plan een kennismaking